Rizvić blestel v Zagrebu

Foto: KZS/Aleš Fevžer Hasan Rizvić je bil najbolj zaslužen za visoko zmago Unics Kazana v Zagrebu. (Fo
Hasan Rizvić je 2. krogu šestnajstih najboljših moštev evropskega pokala v košarki z Uniksom iz Kazana gostoval v Zagrebu pri Cedeviti in visoko zmagal z 94:76.
Oglej si celoten članek

Cedevita je proti Uniks Kazanu v Top 16 evropskega pokala doživela boleč poraz (94:76).

Moštvo Ace Petrovića ni našlo načina, kako zaustaviti raznovrsten napad gostov iz Kazana, v vrstah katerega je blestel Hasan Rizvić. Občasni slovenski reprezentant je tekmo končal s 15 točkami in osmimi skoki in bil najboljši posameznik svojega moštva.

Uniks je v dvorani Dražena Petrovića v prvih treh četrtinah trojke metal 7/10, v zadnji četrtini pa zadel vse štiri poskuse za tri točke in skupaj dosegel kar 35 točk ter pobegnil na varnih 20 točk prednosti. V odsotnosti Corsleyja Edwardsa je bil pri Zagrebčanih najbolj učinkovit Dontaye Draper s 16 točkami.

V četrtek bo s svojim Panelliniosom pri berlinski Albi, ki je v začetku tedna zamenjala trenerja (namesto Luke Pavičevića je prišel Milu Katzurin), gostoval Samo Udrih.

Skupina I:
Cedevita Zagreb : UNICS kazan 76:94
Torek
Gran Canaria : Hemofarm Stada

Skupina J:
Budivelnik : Göttingen: 68:56
Le Mans
: Aris BSA 85:70

Skupina K
Nymburk : Pepsi Caserta 68:74
Galatasaray : Asefa Estudiantes 57:68

Skupina L:
Cajasol Sevilla
: Benetton Bwin 66:55
Četrtek:
Alba Berlin - Panellinios

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.