Robben kuhal mulo, soigralci v krohot

Foto: EPA
Foto: EPA
Nizozemski reprezentant Arjen Robben je z besno reakcijo na tekmi nemškega prvenstva nasmejal zvezdnike Bayern Münchna.
Oglej si celoten članek

Bavarski nogometni velikan Bayern München je v 25. krogu nemške Bundeslige na gostovanju premagal Borussio M'Gladbach (0:1) in utrdil vodstvo na ligaški lestvici, kjer ima 13 točk prednosti pred drugouvrščenim Leipzigom. Edini gol na tekmi je dosegel Thomas Müller.

Gostujoči trener Carlo Ancelotti je v 85. minuti tekme na klop potegnil Arjena Robbna, ki tega ni bil pripravljen kar tako požreti.

Nizozemec se je odzval kot majhen otrok in ihtavo odrinil trenerjevo roko, nato pa po tleh še zalučal plastenko. S tem je nasmejal Rafinho, Xabija Alonsa, Francka Riberyja in Jeromea Boatenga, ki so se klubskemu soigralcu odkrito posmehovali. Alonso je poskušal kolega potolažiti in ga prijateljsko potrepljal po nogi, a je bil Robben neutolažljiv.

Ancelotti incidentu ni posvečal veliko pozornosti, je pa o tem spregovoril na tiskovni konferenci. ''Tudi jaz sem bil vedno jezen, če sem moral na klop. Nimam težav z njegovo reakcijo,'' je svojega varovanca zaščitil italijanski strateg.

boateng ribery
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.