Šport > Nogomet
47 ogledov

Robben kuhal mulo, soigralci v krohot

arjen robben EPA
Nizozemski reprezentant Arjen Robben je z besno reakcijo na tekmi nemškega prvenstva nasmejal zvezdnike Bayern Münchna.

Bavarski nogometni velikan Bayern München je v 25. krogu nemške Bundeslige na gostovanju premagal Borussio M'Gladbach (0:1) in utrdil vodstvo na ligaški lestvici, kjer ima 13 točk prednosti pred drugouvrščenim Leipzigom. Edini gol na tekmi je dosegel Thomas Müller.

Gostujoči trener Carlo Ancelotti je v 85. minuti tekme na klop potegnil Arjena Robbna, ki tega ni bil pripravljen kar tako požreti.

Nizozemec se je odzval kot majhen otrok in ihtavo odrinil trenerjevo roko, nato pa po tleh še zalučal plastenko. S tem je nasmejal Rafinho, Xabija Alonsa, Francka Riberyja in Jeromea Boatenga, ki so se klubskemu soigralcu odkrito posmehovali. Alonso je poskušal kolega potolažiti in ga prijateljsko potrepljal po nogi, a je bil Robben neutolažljiv.

Ancelotti incidentu ni posvečal veliko pozornosti, je pa o tem spregovoril na tiskovni konferenci. ''Tudi jaz sem bil vedno jezen, če sem moral na klop. Nimam težav z njegovo reakcijo,'' je svojega varovanca zaščitil italijanski strateg.

boateng ribery
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.