Robert Koren zabil premierni gol

Foto: Žurnal24 Koren še v dresu WBA-ja. (Foto: EPA)
Druga najmočnejša angleška liga (League Champhionship). V bitki nekdanjih prvoligašev je Hull City z 2:0 ugnal Derby County. Med strelce se je prvič letos vpisal tudi Robert Koren. Zabil je v 82. minuti.
Oglej si celoten članek

Hull City je doma pričakal Derbyja. Tik pred koncem prvega polčasa je varovancem trenerja Nigela Pearsona uspelo zabiti za 1:0. Uspešen je bil Daniel Ayala. Podobna zgodba kot v prvem se je spisala tudi v drugem polčasu. Pred koncem tekme (v 82. minuti) se je prvič letos med strelce vpisal tudi slovenski reprezentant v barvah Hulla, Robert Koren, ki je na zelenici preživel celoten dvoboj. Arsenalov mladinec Jay Simpson je podal v sredino, njegova nizka podaja pa se je odbila na nogo slovenskemu kapetanu, ki se je obrnil in s strelom po tleh zabil za končnih 2:0.

Hull City se je z zmago nekoliko pobral po slabem uvodu v sezono, še vedno pa na lestvici zaseda 16. mesto (dve zmagi, en poraz in trije remiji).


League Champhionship, 6. kolo:

 

Hull City : Derby County 2:0
Ayala (43), Koren (82)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.