Šport > Nogomet
16 ogledov

Robert Koren zabil premierni gol

Koren še v dresu WBA-ja. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Druga najmočnejša angleška liga (League Champhionship). V bitki nekdanjih prvoligašev je Hull City z 2:0 ugnal Derby County. Med strelce se je prvič letos vpisal tudi Robert Koren. Zabil je v 82. minuti.

Hull City je doma pričakal Derbyja. Tik pred koncem prvega polčasa je varovancem trenerja Nigela Pearsona uspelo zabiti za 1:0. Uspešen je bil Daniel Ayala. Podobna zgodba kot v prvem se je spisala tudi v drugem polčasu. Pred koncem tekme (v 82. minuti) se je prvič letos med strelce vpisal tudi slovenski reprezentant v barvah Hulla, Robert Koren, ki je na zelenici preživel celoten dvoboj. Arsenalov mladinec Jay Simpson je podal v sredino, njegova nizka podaja pa se je odbila na nogo slovenskemu kapetanu, ki se je obrnil in s strelom po tleh zabil za končnih 2:0.

Hull City se je z zmago nekoliko pobral po slabem uvodu v sezono, še vedno pa na lestvici zaseda 16. mesto (dve zmagi, en poraz in trije remiji).


League Champhionship, 6. kolo:

 

Hull City : Derby County 2:0
Ayala (43), Koren (82)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.