Robert Kubica spet za volanom?

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji poljski voznik formule 1 Robert Kubica, ki si je na reliju 6. februarja lani v Andori hudo poškodoval desno roko in nogo, naj bi ponovno sedel za volan. Iz Francije prihajajo novice, da naj bi sodeloval na testnih vožnjah s fordom fiesto.
Oglej si celoten članek

O skrivnostnih testnih vožnjah, v katerih naj bi na dirkališču Circuit des Ecuyers sodeloval tudi Kubica, je poročal belgijski časnik L'avenir. Po poročanju časnika naj bi Kubica testiral ford skupaj z Norvežanom Pettrom Solbergom in Fincem Jarijem Matto Latvalo.

Foto: EPA robert kubica nesreča rally Skrivnostni so tudi v ekipi Forda. Tehnični direktor ekipe Christian Loriaux je povedal le, da je z ekipo res sodeloval "dirkač s številnimi izkušnjami na asfaltu in da je slednji na testiranja pripotoval na lastne stroške". Kubica je pred lansko sezono veljal za enega od favoritov v sezoni formule 1, v strokovnih krogih so omenjali celo njegov prestop k Ferrariju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.