Šport > Moto športi
26 ogledov

Robert Kubica spet za volanom?

robert kubica EPA
Nekdanji poljski voznik formule 1 Robert Kubica, ki si je na reliju 6. februarja lani v Andori hudo poškodoval desno roko in nogo, naj bi ponovno sedel za volan. Iz Francije prihajajo novice, da naj bi sodeloval na testnih vožnjah s fordom fiesto.

O skrivnostnih testnih vožnjah, v katerih naj bi na dirkališču Circuit des Ecuyers sodeloval tudi Kubica, je poročal belgijski časnik L'avenir. Po poročanju časnika naj bi Kubica testiral ford skupaj z Norvežanom Pettrom Solbergom in Fincem Jarijem Matto Latvalo.

robert kubica nesreča rally | Avtor: EPA EPA
Skrivnostni so tudi v ekipi Forda. Tehnični direktor ekipe Christian Loriaux je povedal le, da je z ekipo res sodeloval "dirkač s številnimi izkušnjami na asfaltu in da je slednji na testiranja pripotoval na lastne stroške". Kubica je pred lansko sezono veljal za enega od favoritov v sezoni formule 1, v strokovnih krogih so omenjali celo njegov prestop k Ferrariju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.