Robert Prosinečki – legenda

Foto: Reuters Robert Prosinečki Foto: Reuters Robert Prosinečki Foto: EPA Robert Prosinečki Foto: EPA Robert Prosinečki Foto: EPA Robert Prosinečki Foto: EPA Robert Prosinečki Foto: EPA Robert Prosinečki Foto: Reuters Robert Prosinečki
Danes ob 18.00 se bosta na stadionu Stožice pomerila stara rivala iz jugoslovanske lige, ljubljanska Olimpija in beograjska Crvena zvezda; njen trener je legendarni Hrvat, Robert Prosinečki. Spodaj si lahko ogledate nekaj prizorov iz njegove bogate kariere.
Oglej si celoten članek

Robert Prosinečki je bil v svoji karieri udeleženec že mnogih pomembnih tekem, tako da mu današnja prijateljska preizkušnja med Olimpijo in njegovo Crveno zvezdo najbrž ne bo pretirano dvignila krvnega tlaka.

S Crveno zvezdo je osvojil evropski naslov, s Croatio (Dinamo Zagreb) je kraljeval v hrvaškem nogometnem prostoru, bil je član velikih rivalov Real Madrida in Barcelone, navduševal je v dresu "ognjenih", preizkusil pa se je tudi v dresu ljubljanske Olimpije.

Po koncu igralske kariere se je posvetil trenerskemu poklicu, bil je v strokovnem štabu hrvaškega selektorja Slavena Bilića, pred lansko sezono pa je bil imenovan za glavnega trenerja Crvene zvezde.

Danes se vrača v Ljubljano, kjer ga gotovo čaka topel sprejem občinstva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.