Robi: "Skakal sem že s počeno ličnico"

Foto: Žurnal24 Kranjec je po padcu na petkovi tekmi osvojil 16. mesto. (Foto: Anže Petkovšek)
Po prvi seriji četrti, na koncu 16. Zavoljo padca po doskoku. Vseeno Robert Kranjec ni bil pretirano razočaran. Kljub rahlim bolečinam sobotna ekipna tekma zanj ni vprašljiva.
Oglej si celoten članek

"Malo me bolita hrbet in levi kolk, ampak ni nič hudega. Že tolikokrat sem padel in skakal polomljen. Če sem šel s počeno ličnico in zgornjo čeljustjo v Oberstdorf na polete, bom zdržal tudi to," padec na tekmi, kjer si je želel veliko, dobil pa precej manj, ni zlomil Robija Kranjca. "Mislim, da je bil razlog za padec prej kak veter kot to, da bi jaz želel na silo skočiti. Ko sem dal roke narazen, mi je 'vzelo' desno smučko. Pomembno je, da mi ni nič," je še dodal.

Z malo sreče lahko naredimo super rezultat.
Robert Kranjec

Da mu ni nič, še kako radosti trenerja Matjaža Zupana, ki je za sobotno tekmo že sestavil ekipo. Poleg Kranjca bodo Slovenijo predstavljali še Peter Prevc, Jurij Tepeš in Jernej Damjan. "Super je, ker ostali skačejo tako dobro – lahko gremo z veseljem na tekmo. Z malo sreče lahko naredimo super rezultat," je dodal kranjski Kranjec. Za nedeljo pa je Kranjec takoj po padcu napovedal, da bo premagal vse Avstrijce.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.