Robin van Persie je novi Eric Cantona

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Bralci spletnega portala goal.com so Robina van Persieja, ki je v začetku letošnje sezone okrepil Manchester United, proglasili za naslednika legendarnega Erica Cantonaja. Nizozemec nadaljuje z odličnimi predstavmi v dresu rdečih vragov.
Oglej si celoten članek

Robin van Persie se je v kratkem času pri Manchester Unitedu že proslavil kot eden najbolj nevarnih nogometašev pod taktirko Alexa Fergusona. Nizozemec je v sedmih nastopih zabil že sedem golov, zadnja dva na tekmi Lige prvakov proti Cluju, kjer je United zaostajal z 1:0, Van Persie pa se je z goloma v 29. in 49. minuti še enkrat izkazal za odlično naložbo poletnega prestopnega roka.

Foto: Reuters Paul Scholes, poslovilna tekma, Eric Cantona, Alex Ferguson ''Robin je tisto, kar nam je manjkalo zadnjih nekaj let. Potrebovali smo dovršenega igralca. Imeli smo že več takšnih nogometašev, začenši z Ericom Cantonajem,'' je po podpisu pogodbe z Nizozemcem povedal Alex Ferguson. V anketi portala goal.com kar 60.4% bralcev meni, da bo Van Persie pri Unitedu dosegel podoben status, kot ga ima Cantona. Medtem pa je 39.4% bralcev prepričanih, da 29-letnik ne bo ponovil uspehov legendarnega rdečega vraga.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.