Robinho obtožen posilstva

Foto: Žurnal24 Robinho nogometno žogo pozna kot lasten žep.
Brazilski nogometaš Robinho, ki si kruh služi pri ekipi Manchester City, je bil v torek aretiran, saj naj bi pred dvema tednoma v enem od nočnih klubov v Leedsu posilil žensko.
Oglej si celoten članek
 
 

Odločno zavrača kakršnekoli obtožbe in je pripravljen sodelovati s policijo.

Chris Nathanie, Robinhov predstavnik

 
Tamkajšnja policija je informacijo potrdila, a Robinho vse obtožbe zanika. Kot poročajo tuje tiskovne agencije, je brazilski zvezdnik sodeloval s policijo, v javnost pa je prišlo, da je policija iz West Yorkshira v Leedsu 14. januarja zaslišala moškega, ki je bil obtožen seksualnega napada na 18-letnico v nekem nočnem klubu v Leedsu. Le nekaj dni po dogodku je Robinho zapustil pripravljalni tabor Manchester Cityja na Tenerifu, za razlog pa je navedel "družinske zadeve". Brazilca so že zaslišali kriminalisti, mu odvzeli vzorec DNK in ga fotografirali, po poročanju britanskih medijev pa naj bi se 25-letnik izrekel za nedolžnega, zato je bil po plačilu varščine izpuščen na prostost. Manchester City dogodka še ni komentiral, niti ni jasno, če bo Robinho igral na sredini tekmi Premier League.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.