Šport > Nogomet
11 ogledov

Robinho obtožen posilstva

Robinho nogometno žogo pozna kot lasten žep. Žurnal24 main
Brazilski nogometaš Robinho, ki si kruh služi pri ekipi Manchester City, je bil v torek aretiran, saj naj bi pred dvema tednoma v enem od nočnih klubov v Leedsu posilil žensko.
 
 

Odločno zavrača kakršnekoli obtožbe in je pripravljen sodelovati s policijo.

Chris Nathanie, Robinhov predstavnik

 
Tamkajšnja policija je informacijo potrdila, a Robinho vse obtožbe zanika. Kot poročajo tuje tiskovne agencije, je brazilski zvezdnik sodeloval s policijo, v javnost pa je prišlo, da je policija iz West Yorkshira v Leedsu 14. januarja zaslišala moškega, ki je bil obtožen seksualnega napada na 18-letnico v nekem nočnem klubu v Leedsu. Le nekaj dni po dogodku je Robinho zapustil pripravljalni tabor Manchester Cityja na Tenerifu, za razlog pa je navedel "družinske zadeve". Brazilca so že zaslišali kriminalisti, mu odvzeli vzorec DNK in ga fotografirali, po poročanju britanskih medijev pa naj bi se 25-letnik izrekel za nedolžnega, zato je bil po plačilu varščine izpuščen na prostost. Manchester City dogodka še ni komentiral, niti ni jasno, če bo Robinho igral na sredini tekmi Premier League.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.