Roddick skoraj pretepel Đokovića

Foto: EPA
Foto: EPA
Upokojeni ameriški tenisač Andy Roddick je razkril, da se je pred petimi leti skoraj stepel z Novakom Đokovićem.
Oglej si celoten članek

Nekdanja številka ena svetovnega tenisa Andy Roddick, ki je lani končal bogato športno kariero, je spregovoril o incidentu, ki se je zgodil po obračunu z Novakom Đokovićem leta 2008 na OP ZDA.

Roddick se je pred obračunom z Đokovićem norčeval iz srbskega tenisača, ki je imel v preteklosti veliko težav s poškodbami. Američan je v šali pripovedal, kako Srba pestijo številne bolezni, vključno s ptičjo gripo, in Noleta posredno obtožil simuliranja.

Đoković je nato v štirih nizih premagal Roddicka, ameriška publika pa je njegovo zmago pospremila z glasnimi žvižgi.

Napetost v slačilnici

Rodick je v oddaji, kjer so obujali spomine na incidente med športniki, spregovoril o dogajanju po koncu obračuna. ''Potisnil sem ga ob omarico, nato pa sem ugotovil, da je moj trener veliko manjši od njegovega, zato sem se hitro umaknil,'' je povedal Roddick.

Nekdanji tenisač ni želel neposredno razkriti, o kom teče beseda, dejal je le: ''Ne bom povedal za koga gre, lahko rečem le, da se rima s Šmovak Šmoković.''

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.