Šport
17 ogledov

Roddick skoraj pretepel Đokovića

đoković roddick EPA
Upokojeni ameriški tenisač Andy Roddick je razkril, da se je pred petimi leti skoraj stepel z Novakom Đokovićem.

Nekdanja številka ena svetovnega tenisa Andy Roddick, ki je lani končal bogato športno kariero, je spregovoril o incidentu, ki se je zgodil po obračunu z Novakom Đokovićem leta 2008 na OP ZDA.

Roddick se je pred obračunom z Đokovićem norčeval iz srbskega tenisača, ki je imel v preteklosti veliko težav s poškodbami. Američan je v šali pripovedal, kako Srba pestijo številne bolezni, vključno s ptičjo gripo, in Noleta posredno obtožil simuliranja.

Đoković je nato v štirih nizih premagal Roddicka, ameriška publika pa je njegovo zmago pospremila z glasnimi žvižgi.

Napetost v slačilnici

Rodick je v oddaji, kjer so obujali spomine na incidente med športniki, spregovoril o dogajanju po koncu obračuna. ''Potisnil sem ga ob omarico, nato pa sem ugotovil, da je moj trener veliko manjši od njegovega, zato sem se hitro umaknil,'' je povedal Roddick.

Nekdanji tenisač ni želel neposredno razkriti, o kom teče beseda, dejal je le: ''Ne bom povedal za koga gre, lahko rečem le, da se rima s Šmovak Šmoković.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.