Rodman: "Nisem bankrotiral in nisem bolan!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Čeprav se je v zadnjih dneh veliko govorilo o bankrotu in težki bolezni nekdanje velike zvezde lige NBA Dennisa Rodmana, zvezdnik odločno zanika vse govorice.
Oglej si celoten članek

Dennis Rodman, po novem tudi član košarkarske hiše slavnih, je gostoval v ameriškem šovu Today Show in pojasnil svoj položaj. "Nisem bankrotiral. Plačujem alimentacijo. Nisem eden od tistih, ki je služil za Michaela Jordana in Scottieja Pippena. Pošteno in dobro sem zaslužil v svoji NBA-karieri. Bankrotiral? Še zdaleč ne," je dejal nekdanji krilni center Chicago Bulls in se nato obregnil tudi ob govorice, da je hudo bolan in zasvojen z alkoholom: "Nisem bolan. Ljudje me že od leta 1995 obtožujejo marsičesa. Dennis počne to, Dennis počne ono. Delal bom tisto, kar rad počnem. Ljudem, ki o meni govorijo slabo, od prvega dne dokazujem, da so v zmoti. Počutim se odlično, imam 50 let, hodim ven, se zabavam in uživam v življenju."

Nekdanji NBA-prvak z biki iz vetrovnega mesta je prav tako zavrnil možnost, da bi morda končal kot dve nedavno preminuli zvezdi Whitney Houston in Amy Winehouse: "Jaz ne uporabljam kokaina. Nikoli ga nisem poskusil ali se mu približal."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.