Šport > Košarka
34 ogledov

Rodman: "Nisem bankrotiral in nisem bolan!"

Dennis Rodman Reuters
Čeprav se je v zadnjih dneh veliko govorilo o bankrotu in težki bolezni nekdanje velike zvezde lige NBA Dennisa Rodmana, zvezdnik odločno zanika vse govorice.

Dennis Rodman, po novem tudi član košarkarske hiše slavnih, je gostoval v ameriškem šovu Today Show in pojasnil svoj položaj. "Nisem bankrotiral. Plačujem alimentacijo. Nisem eden od tistih, ki je služil za Michaela Jordana in Scottieja Pippena. Pošteno in dobro sem zaslužil v svoji NBA-karieri. Bankrotiral? Še zdaleč ne," je dejal nekdanji krilni center Chicago Bulls in se nato obregnil tudi ob govorice, da je hudo bolan in zasvojen z alkoholom: "Nisem bolan. Ljudje me že od leta 1995 obtožujejo marsičesa. Dennis počne to, Dennis počne ono. Delal bom tisto, kar rad počnem. Ljudem, ki o meni govorijo slabo, od prvega dne dokazujem, da so v zmoti. Počutim se odlično, imam 50 let, hodim ven, se zabavam in uživam v življenju."

Nekdanji NBA-prvak z biki iz vetrovnega mesta je prav tako zavrnil možnost, da bi morda končal kot dve nedavno preminuli zvezdi Whitney Houston in Amy Winehouse: "Jaz ne uporabljam kokaina. Nikoli ga nisem poskusil ali se mu približal."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.