Roger Federer z več kot 20 let staro fotografijo nasmejal svet

Foto: Epa
Foto: Epa
Švicar je na socialnih omrežjih objavil sliko iz svoje mladosti.
Oglej si celoten članek

Legendarni švicarski teniški igralec Roger Federer je na socialnih omrežjih delil fotografijo, ki je nasmejala njegove oboževalce po celem svetu. Roger na sliki je namreč še najstnik in očitno v svojih najbolj divjih letih.

Tole bo zanimivo Eden največjih športnikov vseh časov izzval Luko Dončića

Federer na fotografiji ni zgolj mlad, temveč ima prav poseben stil. Oblečen je v obleko s svojo prvo kravato v življenju, medtem ko pozornost pritegne pričeska v stilu takratnih ameriških ali angleških boybandov.

xxx

"Naj vas opomnim, da so pred nami lepši časi," je Roger zapisal v opis fotografije, katera je naletela na številne pozitivne kritike, saj so oboževalci navdušeni nad njegovim pozitivnim duhom v teh težkih časih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.