Šport
4231 ogledov

Eden največjih športnikov vseh časov izzval Luko Dončića

luka dončić Reševalni pas/Twitter
Svetovno znani športniki si na najrazličnejše načine krajšajo čas v karanteni.

Švicarski teniški zvezdnik Roger Federer je tako navijače kot druge športne zvezdnike v času pandemije novega koronavirusa pozval k virtualnemu treningu.

Svoje veščine naj pokažejo pri odbijanju žogice v steno, je švicarski as rokavico vrgel prek Twitterja in k izzivu med drugimi pozval tudi slovenskega zvezdnika lige NBA, košarkarja Luko Dončića.

Osemintridesetletnik je ob tem obljubil, da se bo na prejete videoposnetke z veseljem odzval z nasveti.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Na njegov poziv so se hitro odzvali številni navijači z vsega sveta in ga zasuli s posnetki vadbe med zdravstveno krizo, Federer pa je številne prejete filmčke komentiral s hudomušnimi nasveti.

roger federer | Avtor: Epa Epa

Med športnimi zvezdniki se že isti dan odzvala tudi nogometaš Toni Kroos in igralec Hugh Jackman, medtem ko Dončić za zdaj izziva še ni opravil.

"Žal tu v New Yorku nimamo teniškega igrišča, imam pa nekaj drugega, česar pri vas ni. Stopnice. Veliko stopnic, 15. nadstropij," je Federerju odvrnil 51-letni avstralski igralec Jackman s posnetkom, kako se poti po stopnicah, medtem ko je Kroos v roke vzel teniški lopar in ob steno pokazal svoje veščine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice