Magazin > VIP
3820 ogledov

To blogerko sovraži pol Amerike

Arielle Charnas Instagram
Arielle Charnas se je opravičila.

Arielle Charnas, ameriška modna blogerka, na Instagramu ji sledi več kot 1,3 milijona ljudi, in modna oblikovalka, soustanoviteljica blagovne znamke Something Navy, je 18. marca izvedela, da se je okužila s koronavirusom in nehote postala obraz privilegiranega sloja v času krize.

Da se je okužila, je namreč objavila na družbenem omrežju. Njeni sledilci so bili ogorčeni, saj ji je več kot očitno do testa pomagal njen zvezdniški status. V ZDA sicer testirajo zelo malo ljudi.

Njihova jeza pa je bila še hujša, ko je lepotica 11 dni po razkritju, da je zbolela, objavila fotografije s „počitnic“ v soseski The Hamptons, ki je od New Yorka, kjer sicer živi, oddaljen več kot dve uri vožnje. To je namreč pomenilo, da v karanteni ni bila 14 dni.

Nanjo so se takoj usule kritike, češ da je neodgovorna. Na negativne komentarje se je odzval Ariellin mož, ki sledilcev ni poskušal pomiriti, ampak jih je žalil, da so izgube. 

Blogerka pa si je negativen odziv vzela k srcu in se opravičila. "Žal mi je, če sem koga v zadnjih dveh tednih užalila ali mu škodila,“ je povedala in dodala: "Žal mi je, če sem razočarala svojo skupnost.“

Razložila je tudi, da je bila 14 dni v karanteni, a ne 14 dni od testa, temveč od pojava prvih simptomov.

Vse norčije na kanalu JOONGLAA!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.