Roglič brez hudega konkurenta?

Foto: Epa
Foto: Epa
Eden najbolj vidnih kolesarjev letošnje sezone je utrpel poškodbo.
Oglej si celoten članek

Zmagovalec letošnje kolesarske dirke po Italiji in eden glavnih favoritov za najvišja mesta na prihajajoči dirki po Španiji, Ekvadorec Richard Carapaz, je na nedeljskem kriteriju Etten-Leur na Nizozemskem padel in utrpel poškodbo desne rame ter številne odrgnine. Zaradi tega je njegov nastop na Vuelti pod vprašajem.

Njegova ekipa Movistar bo končno odločitev sprejela v petek, ko bodo Carapaza še zadnjič pregledali zdravniki. Vuelta se sicer začne v soboto z ekipnim kronometrom.

Ekvadorec je bil predviden kot eden od treh kapetanov Movistarja za špansko dirko. Če Carapaz ne bo mogel nastopiti, bo to za Špance hud udarec. Preostala kapetana Kolumbijec Nairo Quintana in Španec Alejandro Valverde sta julija dirkala na dirki po Franciji in nista tako sveža kot Carapaz. Valverde je sicer že sporočil, da ga bolj kot skupni seštevek zanimajo etapne zmage.

Pred Vuelto Neverjetno, kakšne možnosti pripisujejo stavnice Primožu Rogliču!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.