Roglič dobil še en znamenit obisk

Foto: Profimedia Primož Roglič
Za Primoža Rogliča stiskajo pesti tudi ostali veliki slovenski športniki.
Oglej si celoten članek

Primož Roglič ima med dirko po Italiji veliko podporo slovenskih ljubiteljev športa, osebno pa so ga na italijanske ceste prišli pozdraviti tudi nekateri slovenski šampioni. Kapetan ekipe Jumbo-Visma se je tako po včerajšnji etapi srečal s svojim nekdanjim skakalnim kolegom Robertom Kranjcem, pred tokratno preizkušnjo pa ga je obiskala tudi dvakratna svetovna prvakinja v smuku.

Podpora Ne boste verjeli, kdo je v cilju pričakal Primoža Rogliča!

Ilka Štuhec je sicer etapo spremljala v vozilu ekipe Bahrain Merida. Za njo po izključitvi Kristijana Korena na Giru vozi še Grega Bole, ki mora sicer pomagati enemu največjih Rogličevih tekmecev - Vincenzu Nibaliju.

Tako je etapo pospremila slovenska šampionka:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.