Roglič tako navdušen na NBA tekmi

Foto: instagram Primož Roglič
Na košarkarskem spektaklu v Parizu sta se srečala dva slovenska športna asa.
Oglej si celoten članek

Slovenski kolesarski šampion Primož Roglič ni izpustil NBA tekme v Parizu, kjer sta se pomerila morda celo največja rivala iz začetka devetdesetih let prejšnjega stoletja - Detroit Pistons in Chicago Bulls. Zasaved je na dvoboju seveda stiskal pesti za svojega rojaka Gorana Dragića, ki od začetka te sezone nosi dres Bikov.

Roglič, ki ga je v Parizu po pristanku letala pričakal sneg, a ta ni pokvaril dobre volje pred ogledom spektakla, se je z Gogijem srečal že pred tekmo, Slovenca pa sta prišla tudi do skupne fotografije. To je olimpijski prvak v kronometrtu in trikratni zmagovalec Vuelte tudi delil na Instagram.

Kasneje je svojo navijaško pripadnost izrazil še z zapisom na omenjenem socialnem omrežju. "Gremo, Bulls!" je s francosko besedo allez in logom franšize iz Chicaga spodbujal Dragića in njegove kolege.

Ti so zmagali s 126:108, kapetan slovenske reprezentance je v 14 minutah dosegel tri točke in zbral še po dva skoka in podaji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.