Šport > Kolesarstvo
3784 ogledov

Roglič tako navdušen na NBA tekmi

Primož Roglič instagram
Na košarkarskem spektaklu v Parizu sta se srečala dva slovenska športna asa.

Slovenski kolesarski šampion Primož Roglič ni izpustil NBA tekme v Parizu, kjer sta se pomerila morda celo največja rivala iz začetka devetdesetih let prejšnjega stoletja - Detroit Pistons in Chicago Bulls. Zasaved je na dvoboju seveda stiskal pesti za svojega rojaka Gorana Dragića, ki od začetka te sezone nosi dres Bikov.

Roglič, ki ga je v Parizu po pristanku letala pričakal sneg, a ta ni pokvaril dobre volje pred ogledom spektakla, se je z Gogijem srečal že pred tekmo, Slovenca pa sta prišla tudi do skupne fotografije. To je olimpijski prvak v kronometrtu in trikratni zmagovalec Vuelte tudi delil na Instagram.

Kasneje je svojo navijaško pripadnost izrazil še z zapisom na omenjenem socialnem omrežju. "Gremo, Bulls!" je s francosko besedo allez in logom franšize iz Chicaga spodbujal Dragića in njegove kolege.

Ti so zmagali s 126:108, kapetan slovenske reprezentance je v 14 minutah dosegel tri točke in zbral še po dva skoka in podaji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice