Roglič v skrbeh: "Mislil sem, da bo do zdaj že bolje ..."

Foto: Epa
Foto: Epa
Slovenski kolesarski šampion je razkril svoje stanje po nesreči na kriteriju Dauphiné.
Oglej si celoten članek

Sloviti Tour de France je oddaljen le še dober teden dni. Primož Roglič je zmago na francoski pentlji postavil za glavni cilj letošnje sezone, toda priprave mu je pokvarila poškodba.

Kot ljubitelji kolesarstva gotovo veste, je Strahoveljčan v predzadnji etapi kriterija Dauphiné padel in staknil nekaj bolečih modric in odrgnin.

Bil je tako načet, da kljub skupnemu vodstvu na dirki v zadnji etapi sploh ni startal. Že takoj po padcu so mnogi začeli postavljati vprašanja, kaj to pomeni za Rogličev nastopu na Touru.

Kolesarstvo V primeru dveh okužb konec Toura za ekipo

V četrtek se je lanski zmagovalec španske Vuelte oglasil na družbenih omrežjih in razkril svoje zdravstveno stanje.

"Včeraj sem malce zavrtel pedala. Iskreno sem verjel, da se bom zdaj že počutil bolje po sobotnem padcu," je zapisal Zasavec. 

"Bomo videli, kaj bodo prinesli naslednji dnevi. Ostajam optimističen," je dodal Roglič, ki je odlično začel letošnjo skrajšano sezono.

Hendikep Neprijetna vest za Rogliča

Roglič je zmagal na tridnevni dirki Tour de l'Ain, preden se je podal na Critérium du Dauphiné. Obe dirki sta se odvili v Franciji in na obeh je bil Slovenec dominanten v primerjavi z neposrednimi konkurenti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.