Roglič padel po veliki napaki moštvenega kolega

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Vodilni kolesar na dirki Pariz-Nica se je znašel na tleh po napaki Tonyja Martina.
Oglej si celoten članek

Primož Roglič je v peti etapi kolesarske klasike Pariz-Nica ubranil rumeno majico vodilnega v skupni razvrstivi, čeprav je dobrih 35 kilometrov pred ciljem padel po napaki moštvenega kolega Tonyja Martina

Nepazljivi nemški kolesar Jumbo-Visme je trčil v stebriček ob robu cestišča in pri tem v nesrečo potegnil še tri kolesarje nizozemske ekipe, vključno z Rogličem. 

Foto: Print Screen

Slovenski as, ki ima v skupnem seštevku dobre pol minute prednosti pred najbližjim zasledovalcem, se v padcu na srečo ni poškodoval, tako da je lahko hitro nadoknadil zamujeno in se pridružil glavnini.

Foto: Print Screen

Precej slabše jo je odnesel Martin, ki se je sicer po padcu povzpel na kolo in poskušal nadaljevati, a se je hitro izkazalo, da so bolečine prehude, zato je moral odstopiti.

Ravninsko etapo je dobil Irec Sam Bennett. Vodilni Roglič ima tri etape pred koncem 31 sekund prednosti pred lanskim skupnim zmagovalcem Nemcem Maximilianom Schachmannom.

Zastrašujoče Razkritje o Rogliču, ki bo tekmecem nagnalo strah v kosti

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.