Rogličev veliki konkurent z ekspresno vrnitvijo

Foto: Epa
Foto: Epa
Italijanski zvezdnik se bo po poškodbi hitro vrnil na kolo.
Oglej si celoten članek

Vincenzo Nibali je v 12. etapi letošnje dirke po Franciji utrpel poškodbo. Nekaj kilometrov pred ciljem na Alpe d'Huez je trčil v navijača, pri tem mu je počilo vretence.

Kljub poškodbi je Nibali končal etapo, na cilj prišel skupaj s slovenskim asom Primožem Rogličem in osvojil sedmo mesto. Takrat se je Italijan nahajal na četrtem mestu skupnega seštevka, ki ga je na koncu dirke osvojil prav Roglič.

O šampionu: "Rad spije kakšno pivo in začne prepevati"

Nibali je bil v torek operiran v Milanu, poseg je minil brez zapletov, je sporočila ekipa Bahrain-Merida, katere kapetan je Nibali. Danes bo odpuščen iz bolnišnice in že čez nekaj dni se bo pridružil kolegom na treningih.

Nibali je leta Tour de France osvojil leta 2014, v letih 2013 in 2016 je slavil na Giro d'Italia, leta 2010 pa na španski Vuelti. 

Fenomen Rogliču se klanja celotna kolesarska srenja

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.