Rogličeve možnosti za naslov svetovnega prvaka so se še drastično izboljšale

Foto: EPA
Foto: EPA
Geraint Thomas je na SP odpovedal svoj nastop v vožnji na čas.
Oglej si celoten članek

Geraint Thomas, lanski zmagovalec najprestižnejše kolesarske dirke na svetu, Tour de Francea, je zaradi slabe pripravljenosti odpovedal nastop na sredinem kronometru na svetovnem prvenstvu v Angliji. Britanska kolesarska zveza je sporočila, da si 33-letni Valižan vseeno želi nastopiti na cestni dirki, ki bo 29. septembra.

"Po premoru po letošnji francoski pentlji sem se želel vrniti v formo, a dejstvo je, da se ne počutim dovolj dobro pripravljen za boj z uro," je dejal Thomas, ki ga bo v ekipi za vožnjo na čas zamenjal John Archibald.

Yorkshire Začenja se SP, Slovenec eden glavnih favoritov za naslov prvaka

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.