Rokometašica Krima že v domači oskrbi

Foto: Epa
Foto: Epa
Francoska rokometna reprezentantka je po koncu tekme potrebovala zdravniško pomoč
Oglej si celoten članek

Francoska rokometašica v dresu Krima Mercatorja Oceane Sercien-Ugolin je po nedeljski tekmi evropske lige prvakinj proti Metzu potrebovala zdravniško pomoč. Zunanjo igralko Krima so po tekmi odpeljali v Univerzitetni klinični center v Ljubljani, njeno stanje pa je stabilno in je že v domači oskrbi, so sporočili iz ljubljanskega kluba.

Štiriindvajsetletna desna zunanja rokometašica iz Francije je po pozdravu obeh ekip ob koncu tekme v Stožicah obležala na igrišču. Zdravniška služba jo je takoj odpeljala na nadaljnje preiskave v UKC Ljubljana. Iz ljubljanske ekipe so danes sporočili, da je Francozinja že v domači oskrbi in se počuti dobro ter se bo kmalu pridružila ekipi.

Ljubljanska ekipa je na nedeljski tekmi proti Metzu izgubila z 28:29. Na dosedanjih štirih tekmah je izgubila še proti švedskemu Sävehofu im madžarskemu Györu, v tretjem krogu pa je premagala turški Kastamonu.

Po štirih tekmah je na šestem mestu v skupini B. V vodstvu je Györ z osmimi točkami, Metz (tekma manj) jih ima šest, Kristiansand, Odense in CSKA Moskva (tekma manj) po štiri, Krim in Sävehof po dve, Kastamonu pa je brez točk.

Ljubljanska ekipa se bo v prihodnjem krogu 24. oktobra v gosteh pomerila z danskim Odensejem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.