Šport
113 ogledov

Rokometašica Krima že v domači oskrbi

Oceane Sercien-Ugolin Epa
Francoska rokometna reprezentantka je po koncu tekme potrebovala zdravniško pomoč

Francoska rokometašica v dresu Krima Mercatorja Oceane Sercien-Ugolin je po nedeljski tekmi evropske lige prvakinj proti Metzu potrebovala zdravniško pomoč. Zunanjo igralko Krima so po tekmi odpeljali v Univerzitetni klinični center v Ljubljani, njeno stanje pa je stabilno in je že v domači oskrbi, so sporočili iz ljubljanskega kluba.

Štiriindvajsetletna desna zunanja rokometašica iz Francije je po pozdravu obeh ekip ob koncu tekme v Stožicah obležala na igrišču. Zdravniška služba jo je takoj odpeljala na nadaljnje preiskave v UKC Ljubljana. Iz ljubljanske ekipe so danes sporočili, da je Francozinja že v domači oskrbi in se počuti dobro ter se bo kmalu pridružila ekipi.

Ljubljanska ekipa je na nedeljski tekmi proti Metzu izgubila z 28:29. Na dosedanjih štirih tekmah je izgubila še proti švedskemu Sävehofu im madžarskemu Györu, v tretjem krogu pa je premagala turški Kastamonu.

Po štirih tekmah je na šestem mestu v skupini B. V vodstvu je Györ z osmimi točkami, Metz (tekma manj) jih ima šest, Kristiansand, Odense in CSKA Moskva (tekma manj) po štiri, Krim in Sävehof po dve, Kastamonu pa je brez točk.

Ljubljanska ekipa se bo v prihodnjem krogu 24. oktobra v gosteh pomerila z danskim Odensejem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.