Rokometašice na Nizozemsko

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenska ženska rokometna reprezentanca bo predkvalifikacije za nastop na svetovnem prvenstvu, ki bo prihodnje leto v Srbiji, igrala med 29. novembrom in 2. decembrom na Nizozemskem. V deželi tulipanov se bo pomerila z Nizozemsko, Avstrijo in Izraelom, v dodatne kvalifikacije pa se bo uvrstila le zmagovalka tega turnirja.
Oglej si celoten članek

Zaradi gospodarske in finančne krize se je večina udeležencev predkvalifikacij odločila za igranje po turnirskem sistemu.

Slovenske rokometašice so kvalifikacije za letošnje evropsko prvenstvo v Srbiji, ki je po odpovedi Nizozemske prevzela organizacijo tega turnirja, končale na zadnjem mestu v skupini 5. V tej skupini so igrale tudi Švedska, Avstrija in Češka.

Elitna slovenska ženska reprezentanca se bo na Nizozemskem najprej pomerila z Avstrijo (29. november), nato z Nizozemsko (30. november) in za konec z Izraelom (2. december).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.