Rokometašice šeste na EP

Foto: Žurnal24
Slovenske rokometašice so na evropskem prvenstvu do 19 let osvojile končno šesto mesto.
Oglej si celoten članek

V turškem Izmirju so se naslova evropskih prvakinj veselile reprezentantke Danske, ki so v finalu premagale Španke z 29 : 19. V tekmi za tretje mesto je Romunija ugnala Švedsko s 36 : 31.

 

 

Dve zmagi in štirje porazi

Slovenske igralke so pod taktirko selektorja Borisa Čuka dosegle dve zmagi in štiri poraze. V prvem delu sklepnega turnirja so premagale Nemčijo z 28 : 26, izgubile pa proti Franciji (25 : 27) in Srbiji (28 : 29). V drugem delu so doživele poraza proti Špankam (25 : 32) in Romunkam (23 : 37). V tekmi za končne razvrstitve so visoko premagale Rusinje s 35 : 25.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.