Roma potrdila: Filipovski novi trener!

Foto: Žurnal24 Za Filipovskim je slaba izkušnja pri moskovskem CSKA. (Foto: Anže Petkovšek)
Iz rimske Lottomatice so v sredo sporočili, da je novi trener kluba postal Sašo Filipovski. Rimljani se bodo v Top 16 pomerili tudi z Unionom Olimpijo. Filipovski se tako spet vrača domov!
Oglej si celoten članek
Prodaja kart za domače tekme Uniona Olimpije v Evroligi je dvignila precej prahu. Preberite si mnenje strokovnjakov, ki pravijo, da je prodaja na črno nezakonita!

"Virtus Roma sporoča, da je do konca sezone 2011/12 sklenila dogovor s slovenskim trenerjem Sašem Filipovskim," so pred nekaj minutami sporočili na spletni strani kluba virtusroma.it. Rimska Lottomatica, nasprotnik Uniona Olimpije v Top 16 Evrolige, ima tako novega trenerja.

Za Filipovskim je slab začetek sezone, potem ko je kot pomočnik Duška Vujoševića skupaj s črnogorskim strokovnjakom hitro zapustil klop CSKA Moskve. Po Olimpiji, poljskem Turowu in Lokomotivi Rostovu bo to njegov četrti samostojni trenerski izziv v karieri. Rimljani so se le dan prej razšli z dosedanjim trenerjem Matteom Bonnicolijem, ki so ga odnesli slabi rezultati v domačem prvenstvu. Prav proti Olimpiji bodo Rimljani tudi odprli tekmovanje v Top 16. Filipovski bo imel do takrat (20. januar) zgolj slab teden časa za pripravo ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.