Šport > Košarka
19 ogledov

Roma potrdila: Filipovski novi trener!

Za Filipovskim je slaba izkušnja pri moskovskem CSKA. (Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
Iz rimske Lottomatice so v sredo sporočili, da je novi trener kluba postal Sašo Filipovski. Rimljani se bodo v Top 16 pomerili tudi z Unionom Olimpijo. Filipovski se tako spet vrača domov!
Prodaja kart za domače tekme Uniona Olimpije v Evroligi je dvignila precej prahu. Preberite si mnenje strokovnjakov, ki pravijo, da je prodaja na črno nezakonita!

"Virtus Roma sporoča, da je do konca sezone 2011/12 sklenila dogovor s slovenskim trenerjem Sašem Filipovskim," so pred nekaj minutami sporočili na spletni strani kluba virtusroma.it. Rimska Lottomatica, nasprotnik Uniona Olimpije v Top 16 Evrolige, ima tako novega trenerja.

Za Filipovskim je slab začetek sezone, potem ko je kot pomočnik Duška Vujoševića skupaj s črnogorskim strokovnjakom hitro zapustil klop CSKA Moskve. Po Olimpiji, poljskem Turowu in Lokomotivi Rostovu bo to njegov četrti samostojni trenerski izziv v karieri. Rimljani so se le dan prej razšli z dosedanjim trenerjem Matteom Bonnicolijem, ki so ga odnesli slabi rezultati v domačem prvenstvu. Prav proti Olimpiji bodo Rimljani tudi odprli tekmovanje v Top 16. Filipovski bo imel do takrat (20. januar) zgolj slab teden časa za pripravo ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.