Roman Bezjak v Rijeki

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski reprezentant Roman Bezjak je z Rijeko, ki jo vodi Matjaž Kek, podpisal triletno pogodbo.
Oglej si celoten članek

Roman Bezjak je v družbi namestnika športnega direktorja Rijeke Ivana Manceja podpisal triletno pogodbo. Rijeki se bo pridružil po koncu letošnje sezone, ko se bo tudi poslovil od bolgarskega Ludogorca. Ob Kvarnerju ga pričakujejo že ob začetku priprav.

"Zelo sem vesel, ker sem podpisal za Rijeko in komaj čakam na nov izziv. Imel sem ponudbe nekaterih močnih klubov, toda mislim, da je zame, mojo družino in mojo prihodnost najboljša opcija Rijeka. Pridružil se bom prekrasnemu projektu, o katerem govori celotna regija," je za klubsko spletno stran po podpisu pogodbe dejal Bezjak.

Z novo okrepitvijo je bil zadovoljen tudi športni direktor Srečko Juričić: "Začeli smo dopolnjevati ekipo za prihodnjo sezono. To želimo narediti načrtno in Roman Bezjak je prvi igralec, ki se nam je pridružil. Reagirali smo pravočasno, saj bo premor med sezonama kratek in želimo čim prej zbrati vse igralce v klubu. Bezjaka smo spremljali daljše obdobje, želeli smo ga pripeljati že pozimi. Ima izkušnje iz Lige prvakov in Lige Evropa, je slovenski reprezentant in verjamemo, da bo veliko dal naši ekipi."

Bezjak se je nogometno uveljavil pri Celju. Zadnja tri leta je igral za Ludogorec, za katerega je na 95 tekmah zabil 29 golov. Šest golov je zabil v evropskih pokalih, premagal je tudi čuvaje mrež pri PSVLaziu in zagrebškem Dinamu. V Ligi prvakov je v skupini z Realom, Liverpoolom in Baslom zbral štiri nastope. Med zimskimi pripravami v Španiji je na prijateljski tekmi v dresu Ludogorca zabil Rijeki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.