Romantik Ramos s kitaro presenetil dekle v studiu

Sergiu Ramosu je moč očitati kar nekaj reči – od katastrofalne peroksidne pričeske z začetka sezone do občasnega intelektualnega spodrsljaja –, toda romantike gotovo ne.
Oglej si celoten članek

Andaluzijska duša Seriga Ramosa je v oddaji El Hormiguero na španski televiziji Antena 3 navdušila gledalce in njegovo spremljevalko Pilar Rubio. Priljubljena voditeljica ni pričakovala, da jo bo dva dni pred tekmo z Juventusom v studiu obiskal njen seviljski izbranec.

Sredi pogovora je gostitelj Pablo Motos na plano potegnil kitaro, toda ni ji zaigral le on, saj se mu je v pravi flamenko serenadi pridružil tudi branilec madridskega Reala in španske reprezentance. Ramos je za nekaj odpetih kitic dobil ovacije občinstva, ganjena lepotica pa je po poljubu dejala, da ji prefrigani južnjak ni povedal za presenečenje.

"Izmenjavala sva si sporočila do večera, govoril je, da ima tremo," je razkril Motos. "Res je, toda zdelo se mi je, da si zasluži tako lepo pesem. Ponosen sem nanjo in vem, da imam v hiši diamant," je odvrnil Ramos in požel nove ovacije. Po odhodu se je njegova spremljevalka komajda zbrala, češ da česa takega res ni pričakovala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.