Rominih navijačev preprosto ne izuči

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Italijanska nogometna zveza je zaradi nestrpnih skandiranj navijačev nogometnega kluba Rome vnovič posegla po sankcijah.
Oglej si celoten članek

Nestrpni vzkliki navijačev italijanskega nogometnega prvoligaša Rome proti Neapeljčanom niso nič novega. Že pred časom je bil drugouvrščeni klub italijanskega prvenstva zaradi tovrstnih incidentov kaznovan z zaprtjem severne in južne tribune (tribuni, ki sta za obema goloma), navijačev pa to očitno ni izučilo.

Na nedeljski tekmi proti Sampdorii se je iz dela tribune, ki se razteza od enega od zaprtih delov olimpijskega stadiona v Rimu, znova slišalo neprimerno skandiranje. Komisija italijanske nogometne zveze je zapisala, da je bilo kar 90 odstotkov sedečih navijačev (teh je bilo okoli 6.000) udeleženih v to dejanje. Klub bo to potezo plačal z dodatnim zaprtjem tribune, kar pomeni, da bo na naslednji domači tekmi 'sinove volkulje' podpiralo še nekaj manj navijačev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.