Šport > Nogomet
14 ogledov

Rominih navijačev preprosto ne izuči

Lazio - Roma Reuters
Italijanska nogometna zveza je zaradi nestrpnih skandiranj navijačev nogometnega kluba Rome vnovič posegla po sankcijah.

Nestrpni vzkliki navijačev italijanskega nogometnega prvoligaša Rome proti Neapeljčanom niso nič novega. Že pred časom je bil drugouvrščeni klub italijanskega prvenstva zaradi tovrstnih incidentov kaznovan z zaprtjem severne in južne tribune (tribuni, ki sta za obema goloma), navijačev pa to očitno ni izučilo.

Na nedeljski tekmi proti Sampdorii se je iz dela tribune, ki se razteza od enega od zaprtih delov olimpijskega stadiona v Rimu, znova slišalo neprimerno skandiranje. Komisija italijanske nogometne zveze je zapisala, da je bilo kar 90 odstotkov sedečih navijačev (teh je bilo okoli 6.000) udeleženih v to dejanje. Klub bo to potezo plačal z dodatnim zaprtjem tribune, kar pomeni, da bo na naslednji domači tekmi 'sinove volkulje' podpiralo še nekaj manj navijačev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.