Ronalda dvakrat nagradili še šejki

Foto: EPA cristiano ronaldo irina shayk Foto: EPA cristiano ronaldo mendes Foto: EPA cristiano ronaldo
Cristianu Ronaldu so v Dubaju na prireditvi Globe Soccer Award izročili priznanji za najboljšega igralca na svetu in za osebnost, ki najbolj privlači medije, njegov zastopnik Jorge Mendes je postal najboljši agent, Alessandro Del Piero, ikona Juventusa, pa je prejel priznanje za življenjsko delo v nogometu.
Oglej si celoten članek

Ronaldo, ki je k šejkom prispel v družbi svojega dekleta, Irine Shayk, je bil na robu zadrege, ko so ga novinarji vprašali, česa se najbolj boji. Nekdo iz občinstva je v trenutku tišine zaklical "Barçe!" A se Portugalec ni dal zmesti in je suvereno odvrnil: "Ničesar se ne bojim. Igrati je treba pogumno. Poleg tega pa morajo ljudje razumeti, da pri športu ne gre za vojno. Gre za pošteno igro."

Novinarji so ga pobarali tudi, kdaj kani osvojiti kaj srebrnine s portugalsko reprezentanco. Tudi lovorika za svetovne prvake se je namreč bleščala v Dubaju. "Seveda je reprezentanca zame pomembna, ampak moram priznati, da pokala, ko sem prispel, nisem opazil. Še precej let je pred mano, ko bom imel možnost osvajati različne naslove. Najpomembnejše je zmagovati. To je del mojega značaja, kulture in življenja nogometaša."

Zvezdnik, ki je imel kot ponavadi popolno urejeno pričesko, se je dotaknil tudi primerjave španske in angleške lige: "La Liga vsakemu nogometašu ponudi preizkus njegovih tehničnih sposobnosti. Res pa je, da sem se veliko nogometnih osnov naučil v Angliji, še posebej glede discipline."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.