Ronaldinha ujeli s ponarejenim potnim listom

Foto: Epa Brazilski državljan Wilmondes Sousa (sredina) naj bi Ronaldinhu priskrbel ponarejen potni list.
Nogometni virtuoz bo moral na zaslišanje.
Oglej si celoten članek

Nekdanji brazilski nogometni virtuoz Ronaldinho se je v Paragvaju znašel v resnih težavah. Tamkajšnja oblast ga je obtožila, da je v njihovo državo vstopil s ponarejenim potnim listom.

Nekdanji reprezentant Brazilije ter napadalec PSG, Barcelone in Milana je v paragvajsko prestolnico prišel na predstavitev svoje knjige, skupaj z bratom Robertom pa se je znašel pod drobnogledom tamkajšnje oblasti.

Oba sta osumljena, da sta v Asuncion prišla s ponarejenimi osebnimi dokumenti, ki so jih nekaj mesecev pred njunim prihodom v sosednjo državo izdelali prav v Paragvaju.

"Ronaldinho bo v četrtek ob osmi uri zaslišan na tožilstvu," je v zvezi z nekdanjim brazilskim nogometnim zvezdnikom dejal notranji minister Paragvaja Euclides Acevedo.

Paragvajska policija je že preiskala hotel, kjer je ob prihodu v Asuncion bival nosilec zlate žoge iz leta 2005.

V zvezi s tem velja omeniti, da je brazilsko pravosodje konec leta 2018 odvzelo potni list Ronaldinhu, ker ni plačal denarne kazni v višini 2,5 milijona dolarjev. To kazen je prejel zaradi tega, ker je na zaščitenem območju ob jezeru zgradil pomol brez ustreznega dovoljenja.

Foto: Epa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.