Šport > Nogomet
4809 ogledov

Ronaldinha ujeli s ponarejenim potnim listom

Epa Brazilski državljan Wilmondes Sousa (sredina) naj bi Ronaldinhu priskrbel ponarejen potni list.
Nogometni virtuoz bo moral na zaslišanje.

Nekdanji brazilski nogometni virtuoz Ronaldinho se je v Paragvaju znašel v resnih težavah. Tamkajšnja oblast ga je obtožila, da je v njihovo državo vstopil s ponarejenim potnim listom.

Nekdanji reprezentant Brazilije ter napadalec PSG, Barcelone in Milana je v paragvajsko prestolnico prišel na predstavitev svoje knjige, skupaj z bratom Robertom pa se je znašel pod drobnogledom tamkajšnje oblasti.

Oba sta osumljena, da sta v Asuncion prišla s ponarejenimi osebnimi dokumenti, ki so jih nekaj mesecev pred njunim prihodom v sosednjo državo izdelali prav v Paragvaju.

"Ronaldinho bo v četrtek ob osmi uri zaslišan na tožilstvu," je v zvezi z nekdanjim brazilskim nogometnim zvezdnikom dejal notranji minister Paragvaja Euclides Acevedo.

Paragvajska policija je že preiskala hotel, kjer je ob prihodu v Asuncion bival nosilec zlate žoge iz leta 2005.

V zvezi s tem velja omeniti, da je brazilsko pravosodje konec leta 2018 odvzelo potni list Ronaldinhu, ker ni plačal denarne kazni v višini 2,5 milijona dolarjev. To kazen je prejel zaradi tega, ker je na zaščitenem območju ob jezeru zgradil pomol brez ustreznega dovoljenja.

 | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice