Šport > Nogomet
1681 ogledov

"Ne morem reči, da je Messi najboljši"

ronaldinho Epa
Veliki zvezdnik je podal mnenje o nekdanjem soigralcu.

Dvaintridesetletni Lionel Messi je pred dnevi osvojil svojo šesto zlato žogo za najboljšega nogometaša na svetu. To pred njim ni uspelo še nikomur. Na vprašanje, ali je Argentinec najboljši nogometaš vseh časov, je zdaj odgovarjal tudi njegov nekdanji soigralec pri Barceloni, sedem let starejši Ronaldinho.

"Vesel sem za Messija, je moj dober prijatelj, poleg tega pa je ikona Barcelone s številko 10. Tako kot sem bil to  jaz Nimam rad primerjav, težko je to določiti, kdo je najboljši. Obstajajo Diego Maradona, Pele, Ronaldo. Vsi so bili v svojem obdobju najboljši. Ne morem reči, da je najboljši v zgodovini, je pa Messi vsekakor najboljši v svojem času," je dejal prav tako dobitnik zlate žoge. 

Legendarni Brazilec je sicer tokrat sodeloval na prijateljski tekmi na stadionu Centenario v Mehiki z bivšim mehiškim reprezentantom Cuauhtémocom Blancom, ki je zdaj guverner zvezne države Morelos. Ronaldinho, ki naj bi imel po koncu kariere tudi precejšnje finančne težave, sicer ni želel stopiti na zelenico pred izplačilom 300.000 dolarjev, ki so mu bili obljubljeni za nastop.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice