Šport
171 ogledov

"Njegovi žuri so bili krinka za orgije"

Žurnal24 main
"Ta tip je imel res čudne navade," je o Ronaldinhu dejal nekdanji podpredsednik Barcelone.

V pogovoru s španskimi mediji je nekdanji podpredsednik Barcelone Alfons Godall povedal marsikaj, še posebej pa se je razgovoril o bivšem zvezdniku katalonskega kluba Brazilcu Ronaldinhu.

"Ta tip je imel res čudne navade. Bil je znan po svojih zabavah, ki so bili pravzaprav krinka za masovne orgije. Ne vem zakaj, a na piki je njegov klan imel še posebej mladega Bojana Krkića," je dejal Godall, ki je deloval v katalonskem velikanu ob njegovih največjih uspehih.

V Barci je takrat obstajal klan Caipirinha, v njem je imel glavno besedo Ronaldinho, njegovi pobočniki pa so bili Deco, Maxi Lopez in Thiago Motta. "Vsakodnevno so organizirali pijančevanja in orgije," tisto obdobje opisuje Godall.

Klan je leta 2008 uspelo razbiti Pepu Guardioli, s tem pa naj bi v polnem sijaju zablestel Lionel Messi. "Ronaldinho in Deco sta tega leta morala zapustiti klub. To je bila edina rešitev, saj sta imela poguben vpliv na Lea, ki se je nahajal šele na začetku kariere," je zaključil nekdanji podpredsednik.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.