Ronaldinho bi rade volje končal kariero pri PSG

Foto: EPA
Foto: EPA
Brazilski zvezdnik Ronaldinho ni zavrnil možnosti, da bi se lahko v slogu Davida Beckhama od aktivnega igranja nogometa poslovil v dresu nekdanjega kluba Paris Saint-Germaina.
Oglej si celoten članek

Svojo čarobno zgodbo v Evropi je zdaj 33-letni Ronaldinho začel prav pri Paris Saint-Germainu, kjer je nastopal med letoma 2001 in 2003, nato pa se preselil še k Barceloni in AC Milanu. Brazilec je v nedavnih izjavah medijem potrdil, da bi lahko ponovil potezo Davida Beckhama, ki je v petih mesecih pri PSG osvojil naslov državnega prvaka in zaključil kariero.

"PSG je zdaj zelo močna ekipa. Izjemna ekipa," je v pogovoru za Canal + iz Brazilije, kjer zdaj igra za Atlético Mineiro, povedal Ronaldinho. "Zdaj ne razmišljam o prihodnosti. Ampak vsak igralec bi rad imel priložnost, da zaključi kariero pri velikem klubu kot je PSG." 

"Lucasu bo kmalu ploskal cel svet"

Nekdanji brazilski reprezentant, ki je zaradi poškodbe verjetno izgubil vse možnosti za povratek med "carioce", ki jih naslednje leto čaka domače svetovno prvenstvo, je še povedal, da podrobno spremlja klub iz prestolnice, kjer je tako kot on svojo evropsko zgodbo začel njegov rojak Lucas Moura.

"Ima možnost, da s svojim talentom in hitrostjo osvoji svet," je o nekdanjem članu São Paula povedal Ronaldinho. "On je igralec, ki bo kmalu osvojil srca ljudi. Kmalu mu bo ploskal cel svet."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.