Šport > Nogomet
20 ogledov

Ronaldinho bi rade volje končal kariero pri PSG

ronaldinho EPA
Brazilski zvezdnik Ronaldinho ni zavrnil možnosti, da bi se lahko v slogu Davida Beckhama od aktivnega igranja nogometa poslovil v dresu nekdanjega kluba Paris Saint-Germaina.

Svojo čarobno zgodbo v Evropi je zdaj 33-letni Ronaldinho začel prav pri Paris Saint-Germainu, kjer je nastopal med letoma 2001 in 2003, nato pa se preselil še k Barceloni in AC Milanu. Brazilec je v nedavnih izjavah medijem potrdil, da bi lahko ponovil potezo Davida Beckhama, ki je v petih mesecih pri PSG osvojil naslov državnega prvaka in zaključil kariero.

"PSG je zdaj zelo močna ekipa. Izjemna ekipa," je v pogovoru za Canal + iz Brazilije, kjer zdaj igra za Atlético Mineiro, povedal Ronaldinho. "Zdaj ne razmišljam o prihodnosti. Ampak vsak igralec bi rad imel priložnost, da zaključi kariero pri velikem klubu kot je PSG." 

"Lucasu bo kmalu ploskal cel svet"

Nekdanji brazilski reprezentant, ki je zaradi poškodbe verjetno izgubil vse možnosti za povratek med "carioce", ki jih naslednje leto čaka domače svetovno prvenstvo, je še povedal, da podrobno spremlja klub iz prestolnice, kjer je tako kot on svojo evropsko zgodbo začel njegov rojak Lucas Moura.

"Ima možnost, da s svojim talentom in hitrostjo osvoji svet," je o nekdanjem članu São Paula povedal Ronaldinho. "On je igralec, ki bo kmalu osvojil srca ljudi. Kmalu mu bo ploskal cel svet."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.