Ronaldinho na "vroči liniji"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Predsednica Flamenga Patricia Amorim je navijačem kluba sporočila, da so odprli posebno telefonsko oziroma "vročo" linijo, preko katere lahko sporočijo, kje se zabava njihov zvezdnik Ronaldinho.
Oglej si celoten članek

Pri Flamengu so se verjetno že ob podpisu pogodbe z Ronaldinhom zavedali, da se bo veliki zvezdnik težko uprl obiskovanju nočnih klubov; nenazadnje je bil reden gost vročih zabavah že na stari celini. In imeli so prav. Nekdaj najboljši nogometaš na svetu je ob povratku v domovino zelo pogosto začel zahajati v nočne klube, kjer uživa vse "radosti" življenja ter se bržkone v veliki meri predaja opojnim substancam. No, zdaj pa so se pri Flamengu s sila nenavadno potezo odločili temu narediti konec. Predsednica Patricia Amorim je sporočila, da so odprli posebno telefonsko oziroma "vročo" linijo, preko katere navijači lahko sporočijo, kje se zabava njihov zvezdnik Ronaldinho. "Ne posegamo v njegovo zasebno življenje, toda vse nas skrbi, saj smo drago plačali zanj," je ob tem dejala predsednica kluba, ki je še omenila možnost Ronladinhovega odhoda v januarju prihodnjega leta, če se ta ne bo poboljšal.

Nekdanji zvezdnik Barcelone je bil ob povratku v Brazilijo sprejet kot kralj, a v zadnjem času se je zaradi številnih slabih predstav ljubezen med njim in navijači močno skrhala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.