Šport > Nogomet
5 ogledov

Ronaldinho na "vroči liniji"

Ronaldinho je še vedno stoodstotno za Barcelono. (Foto: Reuters) Reuters
Predsednica Flamenga Patricia Amorim je navijačem kluba sporočila, da so odprli posebno telefonsko oziroma "vročo" linijo, preko katere lahko sporočijo, kje se zabava njihov zvezdnik Ronaldinho.

Pri Flamengu so se verjetno že ob podpisu pogodbe z Ronaldinhom zavedali, da se bo veliki zvezdnik težko uprl obiskovanju nočnih klubov; nenazadnje je bil reden gost vročih zabavah že na stari celini. In imeli so prav. Nekdaj najboljši nogometaš na svetu je ob povratku v domovino zelo pogosto začel zahajati v nočne klube, kjer uživa vse "radosti" življenja ter se bržkone v veliki meri predaja opojnim substancam. No, zdaj pa so se pri Flamengu s sila nenavadno potezo odločili temu narediti konec. Predsednica Patricia Amorim je sporočila, da so odprli posebno telefonsko oziroma "vročo" linijo, preko katere navijači lahko sporočijo, kje se zabava njihov zvezdnik Ronaldinho. "Ne posegamo v njegovo zasebno življenje, toda vse nas skrbi, saj smo drago plačali zanj," je ob tem dejala predsednica kluba, ki je še omenila možnost Ronladinhovega odhoda v januarju prihodnjega leta, če se ta ne bo poboljšal.

Nekdanji zvezdnik Barcelone je bil ob povratku v Brazilijo sprejet kot kralj, a v zadnjem času se je zaradi številnih slabih predstav ljubezen med njim in navijači močno skrhala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.