Ronaldo bi rad igral v Španiji

Foto: Žurnal24 Cristiano Ronaldo in Kaka – predsednik madridskega Reala Ramon Calderon sanja, d
Tretji najboljši nogometaš sveta po izboru Fife Cristiano Ronaldo je na slavnostni prireditvi v Zürichu povedal, da že od malih nog sanja o igranju v španski Primeri Division.
Oglej si celoten članek

Dvaindvajsetletni Portugalec ima za seboj sezono, ki ga je dokončno izstrelila na sam vrh. V majici Manchester Uniteda je osvojil naslov angleškega prvaka in bil pozneje izbran za najboljšega nogometaša angleškega prvenstva, dobro igranje pa so mu priznali tudi novinarji, ki so v izboru za zlato žogo več glasov namenili le zmagovalcu Kakaju. Čeprav se je Cristiano Ronaldo v zadnjem letu prelevil v ikono kluba iz Old Trafforda, pa izvrstni Portugalec ne skriva svojih želja po igranju v španski Primeri Division. Nekdanji član Sportinga je bil že dvakrat v svoji karieri pred vrati selitve v Primero Division: prvič leta 2003, ko je bil po besedah predstavnikov Valencie z "eno nogo in pol" že član tega kluba in lani, ko ga je več mesecev neuspešno vabil madridski Real. Ronaldo je na včerajšnji prireditvi v Zürichu jasno povedal, da Španije ni pozabil. "Nekega dne bi rad zaigral za španski klub. Ne vem, ali je to možno, vendar o tem sanjam že od otroških dni. Španska liga je naravnost fantastična in tam se po mojem mnenju igra najlepši nogomet v Evropi. Po drugi strani moram priznati, da je angleško prvenstvo najbolj zahtevno na svetu in v Angliji se počutim odlično. Do Manchestra čutim prav posebno vez: ljubim ta klub in navijače ter upam, da bom tam ostal še dolga leta. Toda, če bo božja volja tako hotela, upam, da bom nekega dne zaigral tudi v Španiji," je povedal naslednik Davida Beckhama v "gledališču sanj". Pozdravljena, Barcelona in Real Madrid?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.