Šport > Nogomet
13 ogledov

Ronaldo bi rad igral v Španiji

Cristiano Ronaldo in Kaka – predsednik madridskega Reala Ramon Calderon sanja, d Žurnal24 main
Tretji najboljši nogometaš sveta po izboru Fife Cristiano Ronaldo je na slavnostni prireditvi v Zürichu povedal, da že od malih nog sanja o igranju v španski Primeri Division.

Dvaindvajsetletni Portugalec ima za seboj sezono, ki ga je dokončno izstrelila na sam vrh. V majici Manchester Uniteda je osvojil naslov angleškega prvaka in bil pozneje izbran za najboljšega nogometaša angleškega prvenstva, dobro igranje pa so mu priznali tudi novinarji, ki so v izboru za zlato žogo več glasov namenili le zmagovalcu Kakaju. Čeprav se je Cristiano Ronaldo v zadnjem letu prelevil v ikono kluba iz Old Trafforda, pa izvrstni Portugalec ne skriva svojih želja po igranju v španski Primeri Division. Nekdanji član Sportinga je bil že dvakrat v svoji karieri pred vrati selitve v Primero Division: prvič leta 2003, ko je bil po besedah predstavnikov Valencie z "eno nogo in pol" že član tega kluba in lani, ko ga je več mesecev neuspešno vabil madridski Real. Ronaldo je na včerajšnji prireditvi v Zürichu jasno povedal, da Španije ni pozabil. "Nekega dne bi rad zaigral za španski klub. Ne vem, ali je to možno, vendar o tem sanjam že od otroških dni. Španska liga je naravnost fantastična in tam se po mojem mnenju igra najlepši nogomet v Evropi. Po drugi strani moram priznati, da je angleško prvenstvo najbolj zahtevno na svetu in v Angliji se počutim odlično. Do Manchestra čutim prav posebno vez: ljubim ta klub in navijače ter upam, da bom tam ostal še dolga leta. Toda, če bo božja volja tako hotela, upam, da bom nekega dne zaigral tudi v Španiji," je povedal naslednik Davida Beckhama v "gledališču sanj". Pozdravljena, Barcelona in Real Madrid?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.