Ronaldo bo nared za obračun z Rusijo

Foto: EPA
Foto: EPA
Nogometaš madridskega Reala Cristiano Ronaldo si je na derbiju z Barcelono lažje poškodoval ramo. Čeprav je najprej kazalo, da je pod vprašajem njegov nastop za portugalsko izbrano vrsto, so iz tabora španskih prvakov že sporočili, da je z Ronaldom vse v najlepšem redu.
Oglej si celoten članek

Ronaldo si je na tekmi z Barcelono lažje poškodoval ramo, kljub bolečinam pa je Portugalec tekmo odigral do konca. ''Napadalca Reala Madrida je pregledalo zdravniško osebje, ki je izključilo možnost resne poškodbe, zato nadaljnji testi v bolnišnici niso potrebni,'' so v izjavi za javnost zapisali na uradni strani kluba. ''Real Madrid je o stanju Ronalda že obvestil portugalsko nogometno zvezo,'' so še zapisali v Madridu. Ronaldo bo sicer ostal na opazovanju, vendar v Realu obljubljajo, da bo nared za petkov kvalifikacijski obračun skupine F proti Rusiji.

CR7 zadel na šestih zaporednih El Clásicih

Ronaldo na obračunih z Barcelono kot po pravilu blesti. Nič drugače ni bilo včeraj, ko je na tekmi  prikazal izjemno predstavo in kar dvakrat zatresel mrežo Kataloncev. Z dvema goloma je postal prvi nogometaš v zgodovini, ki je zadel na šestih zaporednih El Clásicih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.