Ronaldo dobil nov doprsni kip

Foto: EPA ronaldo kip madeira
Zvezdnik madridskega Reala je dobil nov doprsni kip.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo je imel v preteklosti kar nekaj smole z umetniki, ki so upodobili njegovo podobo, še največ kritik pa je moral poslušati kipar Emanuel Santos, ki je poskrbel za doprsni kip na letališču v Funchalu na Madeiri. Konec marca so namreč otoško letališče poimenovali po zvezdniku Reala, ob tej priložnosti pa je dan ugledal tudi omenjeni kip, ki pa ni doživel dobrega sprejema. Je pa poskrbel za številne šale na socialnih omrežjih.

"Cristiano si je ogledal fotografijo, k jih je prejel od svojega brata. Takrat sva bila skupaj v Ronaldovem muzeju in sodeč po sporočiliih, ki sta si jih izmenjala, je bil zadovoljen s tem, kar je videl,'' je takrat zatrdil kipar. ''Prosil je le, da odstranimo nekaj gubic, ki se pojavijo ob nasmešku, da bi izgledal bolj dobrodušno,'' je nogometaševo željo razkril Santos.

Blamaža Ronaldov kip izzval salve smeha

Če je bil kip všeč Ronaldu, pa vsekakor ni bil njegovemu velikemu oboževalcu Juanu. Deček, sicer sin znanega španskega umetnika Navarra Arteage, je bil tako razočaran nad podobo, da je prosil svojega očeta za nov Ronaldov kip.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:22 28. November 2017.

    Samo Ronaldo je bolj podoben ta staremu kipu :) :) :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.